Despre
Noi

Inovare, profesionalism şi principialitate. O echipă de specialişti

Fiecare caz este o provocare. Pentru că noi, avocaţii “Piperea şi Asociaţii”, demonstrăm, nu aproximăm. Acţionăm, mişcăm oameni şi lucruri, idei şi concepte, oferim soluţii — într-un cuvânt inovăm.

“Piperea şi Asociaţii” şi-a început activitatea în anul 1998, iar în 2005 am devenit Societate Civilă Profesională de Avocaţi. Principiile ce ne-au reunit la acea vreme, au fost păstrate. Apoi ne-au întărit. Astăzi suntem una dintre cele mai puternice echipe de litiganţi de pe piaţă. Suntem puternici pentru că ne respectăm.
Credem în principii şi în deontologia profesională. Acestea sunt repere de la care nu ne putem abate. Abordarea inovativă şi performanţele noastre sunt motive în plus să credem că toţi clienţii care ne trec pragul au de câştigat.

Am devenit promotori în domeniul teoretic și practic al dreptului prin dezvoltarea de concepte unice și printr-o activitate editorială remarcabilă.

Depsre Piperea si Asociatii Exigența și expertiza profesională sunt atributele care au stat la baza formării şi consolidării echipei “Piperea și Asociații”. Vrem să păstrăm aceste repere solide care au constituit factorii determinați în dobândirea prestigiului nostru profesional.
Structura echipei, atât sub aspect valoric, cât și numeric, contribuie la acordarea unor servicii de consultanță și reprezentare în litigii la cel mai înalt nivel calitativ.

Profesionalismul desăvârșit ni l-am dobândit prin autoperfecționare și proiecte dedicate.

Echipa “Piperea și Asociații” este recunoscută pentru diligența, responsabilitatea, disponibilitatea, eficiența, flexibilitatea și nu în ultimul rând, valoarea adăugată pe care o aduc fiecărui proiect.

Reputația echipei “Piperea și Asociații” vine din consecvența cu care a transpus în realitate promisiunile și proiectele angajate.

Departamentele specializate de insolvență, drept societar, contencios administrativ şi fiscal, proprietate, piaţă de capital, dreptul muncii, achiziții și proiecte de infrastructură, protecţia consumatorului, dimensiunea integrată a serviciilor, au consolidat reputația noastră profesională.

Viziune

Să căutam dincolo de cuvinte. Să soluţionăm cazuri. Să oferim suport şi idei competitive pentru orice proiect ce implică etapele decisive ale serviciilor de reprezentare în instanţă, asistenţă şi consultanţă juridică. detalii...

Să căutam dincolo de cuvinte. Să soluţionăm cazuri. Să oferim suport şi idei competitive pentru orice proiect ce implică etapele decisive ale serviciilor de reprezentare în instanţă, asistenţă şi consultanţă juridică.

Sursa ideilor bune şi a soluţiilor eficiente rezidă în forţa echipei şi în cercetarea continuă în care sunt angrenaţi avocaţii noştri.

Ne recomandă lucrările de specialitate la care au participat în calitate de autori membrii echipei noastre.

Începând cu anul 2005, “Piperea şi Asociaţii” organizează anual Conferinţa Dreptului Afacerilor, locul în care ideile noi sunt puse în dezbaterea specialiştilor.

Oferim creativitate şi unicitate. Mai important decât rezultatul pozitiv sunt eforturile depuse pentru a crea o strategie distinctă și eficientă pentru fiecare client în parte.

“Piperea şi Asociaţii” investeşte în oameni. Dezvoltarea continuă a societăţii se bazează, până la urmă, pe evoluţia profesională şi educaţională permanentă a membrilor echipei “Piperea şi Asociații”, care ne ajută să oferim cele mai bune servicii de consultanţă juridică.

Valori

Prima şi cea mai importantă valoare este relaţia sinceră şi directă cu clientul. Aceasta generează un ataşament aparte faţă de cei care apelează la serviciile noastre de consultanță și asistență juridică. Valorile noastre juridice reprezintă primul pas către succes. detalii...

Prima şi cea mai importantă valoare este relaţia sinceră şi directă cu clientul. Aceasta generează un ataşament aparte faţă de cei care apelează la serviciile noastre de consultanță și asistență juridică. Valorile noastre juridice reprezintă primul pas către succes.

Principiul fundamental pe care a fost clădită echipa “Piperea și Asociații” este respectul. Am inovat şi vom continua să inovăm în ariile principale de expertiză: insolvenţă, drept societar, dreptul transporturilor, protecţia consumatorilor, contencios administrativ şi fiscal.

Activitatea noastră se bazează pe un proces de comunicare aflat într-o permanentă evoluţie, pentru realizarea unei colaborări cât mai eficiente şi pentru adaptarea serviciilor noastre la cerinţele clienţilor şi ale pieţei.

Noi, avocații din cadrul societății “Piperea şi Asociații”, considerăm că încrederea este primul lucru pe care îl caută un client în alegerea unui avocat.

Raportul onest și direct cu clientul, înțelegerea acordată pentru fiecare în parte, sunt atribute care fac arhitectura cazurilor noastre una specială.